jump to navigation

Senarai Pemilik

Aku berharap kepada pemilik-pemilik MZ 125 SM/SX dapat letak sedikit info pasal diri korang. Kiranya ala-ala MZ 125 SM/SX fan club la. Kelasss gitu!!!.

Format

Nama :

Nick :

No. Telefon :

Lokasi :

Comments»

1. sputera - August 7, 2008

Nama : Suriasah Putera b. M. Sharoni

Nick : sputera

No. Telefon : Celcom 385 9400.

Lokasi : Nilai – Putrajaya

2. Jay - August 7, 2008

ye ye aku 2nd..

Nama : Jay

Nick : jayXz

No. Telefon : 60126422346

Lokasi : Pandan

3. fooqaw - August 8, 2008

Nama : Mohd Shahrin bin Hj Mohd Shah

Nick : FooQaw

No. Telefon : Celcom 2238700

Lokasi : Bandar Mahkota Cheras, Kajang

4. adi - August 8, 2008

Nama : Ahmad Masmuliyadi bin Mohd Yusof

Nick : adi

No. Telefon : 0132545882

Lokasi : Ayer Keroh & Bandar Melaka

5. delarocha - August 8, 2008

Nama : Mohamed Luqman Hakim Bin Zakariya

Nick : Akim

No. Telefon : 0126406181

Lokasi : Sri Damansara

6. fooqaw - August 9, 2008

apeda..masukla umo..

aku tahun ni 28

7. amykamen555 - August 11, 2008

Nama :Mohd Fahmy Mohd Hashim

Nick : amykamen555

No. Telefon : 0163833025

Lokasi: Shah Alam (rumah), Sri Hartamas (Office)

8. rajazri - August 12, 2008

Nama :Raja Azri

Nick :rajazri

No. Telefon :013 345 5735

Lokasi :Petaling Jaya

9. reverscuomo - September 21, 2008

Nama : mohd shahril

Nick: arel

no. Telefon :0192166366

Lokasi : taman keramat

10. era - September 24, 2008

hyey..ade spe2 kt cni boley tlg carikan sy MZ 125 Sm x???Jenoh dah cari, tp xde ctc, susah lorr..

oli - April 1, 2013

salam…saya pun baru beli mz,dgn tuan saya…

11. sputera - September 24, 2008

era,

bleh gi kat http://www.scramriders.co.cc. Carik kat bhgn Bike For Sale…
Semua mmg tip top condition punyer…

12. Andem - October 7, 2008

Nama : -

Nick : Andem

No. Telefon : +6017 6631124

Lokasi : Sg.Petani, Kedah/ Sitiawan, Perak/ Balakong, Selangor.

13. nasry - October 19, 2008

nasry
perlis
mz 125 sm(ktm orange)

14. nasry - October 19, 2008

nama: nasry

no.tel : 017 5581730

lokasi : perlis

15. San - October 20, 2008

aku cam minat lah nak join korang.da lame aku cari rider MZ ni.aku punyer baru kuar kedai jadik stendet kuar kedai ler.mintak korang bagi hajau sama aku la kan camane nak upgrade mz aku ni bagi lawa cam motot korang.

16. San - October 20, 2008

kalo ader rider dok sekitar kajang @ bangi halo ar aku..0172337037..mekasih..wslm

17. Putera - October 21, 2008

Kajang or Bangi xde masalah turun ke Nilai sambil lepak2…
si Fooqaw duk Bkt Mahkota… bleh tgk motor dia…

18. san - October 22, 2008

bukit mahkota?dah cantik ler 2 kan..InsyaAllah nanti jumper lah kiter..hehe

19. khairol - December 1, 2008

Nama : Khairol Faisal

Nick :Khairol

No. Telefon :019 – 6342126

Lokasi : Pinggiran Putra, Sri Kembangan

20. bdaksmpoi - December 30, 2008

salam smua brao…. bdak bkz mlaka nak joint bleh…

21. ken - December 30, 2008

wah ada jugak ye riders mz125 neh. bagus2!
sapa2 yg free tu harap leh bg tunjuk ajar kt aku URGENT, psl tgh pikir nk beli MZ125 used skang nih. calon2 dah ada tp bnyak hal lain buat aku xsenang duduk.
loc aku kat area p.dalam univ. malaya. KL. hp aku celcom 9626089. kol/sms aku anytime utk tunjuk ajar. thanks in advance! klau baik lg, kasila aku tgk moto hang dpn mata aku, smbil2 aku belek2/fikir hehe.
harap ada yg sudi guide aku, tgh blur neh.
arigato!

22. Jai Bentong - January 3, 2009

22. Jai -January 04, 2009

Nama : Mohamad Rizal Azuan b. Abdullah

Nick : Jai Bentong

No. Telefon : 012-9627258

Lokasi : Bentong, Pahang

23. nadzil - January 8, 2009

Nama : Nadzil

Nick : Nadzil

No Tepon : 0197751077

Lokasi : Bangi-Kajang-Serdang-Putrajaya

Exact Location : Bangi

Umor? : 22 thn

24. ken - January 12, 2009

aku lak…baru je dpt mz125sm..
harap beri tunjuk ajar geng2 sume

Nama: Faiz
Nick: kenshin/kenshiz
No.tel: celc. 9626089
Lokasi: Pantai Dalam, Bangsar, Universiti Malaya
Umur: 25 daa

sapa2 free leh la kontek aku pasal aku nk blaja mendalam g psl moto nih, maklumla baru je dpt mz ni :D

25. ken - January 20, 2009

xnak buat gathering ke kt area KL heheh :D
leh la korang cek2 moto aku :D

26. Azdli - January 21, 2009

Nama : Azdli

Nick : Alang

No. Telefon : 012-5413369

Lokasi : Ipoh/Parit, Perak

27. Azdli - January 21, 2009

Saya nak carik water pump…motor dah sadai..tunggu masa jadik besi buruk..plz help me…

28. skazi - January 24, 2009

Nama: Syukor

Nick:skazi

No.Tel : 0172938660

Lokasi: Bandar melaka

29. skazi - January 29, 2009

bro gua cri cransharp mz spe ada rojer gua beb

30. shafiquesharif - February 3, 2009

nama: mohd shafiq

nick: shafiquesharif

No.tel: 0172651658

lokasi: Shah Alam-Selayang

31. ken - February 4, 2009

xmboh wat gathering area2 KL ke? :D

32. qiau - April 3, 2009

Nama :qiau
Nick :qiau

No. Telefon :0128938495

Lokasi :Kuching Sarawak

33. ahmad bin mohamad - April 10, 2009

Nama: Ahmad Mohamad

Nick: cucudatok

No. tel.: 0197522110

Lokasi: Batu Pahat, Kuantan, Shah Alam

34. polluxtroys - June 23, 2009

nama : hazimin

nick : polluxtroys

no. tel : 0175744360

lokasi : ipoh,perak.

35. faizal - July 25, 2009

saya t’lalu yakin nak cari kawan tapi susah yang betul2 nak cari tapi saya redha aje

36. azmir yusoff - February 18, 2010

Hai semua.. im a newbie here.
Currently looking for engine oil filter.. appreciate all members to help me out.

thanx..

37. tatrasta69 - March 24, 2010

Nama : Saidi Faizal Bakhtiar bin Abu Bakar

Nick : tatrasta69

No. Telefon : 019- 683 5900

Lokasi : Putrajaya & Kawasan Sekitarnya..

38. ezwan - October 7, 2010

alohaa bro2 mz…ramai rupenyer geng
nama aku: Ezwan
nick aku: Ewan@oney
no.fon aku: 0127542334
umur aku: 29thn (alahaii..mcm paling tua je aku)
mz aku: mz 125sx merah
lokasi: beli kat JB (aku johorian) bawak ke serdang,slgor (keja lama)..bawak lak turun ke rembau,n9 (keja skang)..
9bln kawin..keta je la..susah dah la nak bawak jalan jauh sket..bawak turun gi padang je ptg2..skang, susah lak nak start..2weeks balik raya + outstation 1week = x start; mz aku merajuk.
suka tgk mz korg yg cun2..bleh cedok2 idea sket

39. iqwan hardi - December 16, 2010

Nama : iqwan hardi

Nick : trancendent8

No. Telefon : 0176030263

Lokasi : alor setar n kl

40. jeffri - January 18, 2011

saya tgh repair mz125 sm tapi kalau tolak boleh hidup hehee pakai starter tak mahu .oneway bearing rosak mahal lak tu tanya kat sparpart

41. shukor - February 25, 2011

shukor
0164215199
ipoh

42. sarpien - May 8, 2011

Guys, ader saper2 nak jual motard rim mz 17″ x? klo bleh + tayor skali. rege kasi murah2..

43. sabri - January 8, 2013

Bro…mana nk dpt part mz 125 sm ha… area kl cm ne ada lg ka4

44. oli - April 1, 2013

salam bro.nk tnye skit.brang mz125 mahal2 ea…sebab saya nk ambik mz hari nyy…klau brang dia mahal2 x jadi nk ambik..gaji pun bukan besar sgat…keje pun rela je…?

45. sahril - October 16, 2013

saya ada set rim MZ125sm, kalau ada orang berminat, nak swap dengan rim SX. (suka sama suka) call 0126977456 sahril


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: