jump to navigation

Update : KTMZ 525 SXC January 13, 2009

Posted by sputera in Modification.
trackback

Update : Start operasi jam 8.30 pg dan tamat pada jam 11.00 pg….

Berdasarkan kepada feedback rakan-rakan yg AMAT MEMBINA, projek diteruskan lagi dengan usaha yang gigih dan berwawasan.

Antara penambahan yg dilakukan pada pagi nih ialah, pegi kedai besi buat bracket dan welding kat frame motor dan potong sedikit piping kat bhgn tengah2….

Dan hasilnya, seperti gambar berikut:-



Note : Projek nih baru selesai 90%…. Perlu lagi 10% untuk bhgn sambungan. Buat masa sekarang aku ikat pakai kain jer…. Tunggu fooqaw update aku pasal hose sambungan…. Aku xnak welding!!!. Selain tu jugak aku kena pastikanperformance bertambah mantap selepas pasang muffler nih….

Tunggu update seterusnya…

Advertisements

Comments»

1. leo - June 11, 2009

kalau starter mz125sm ini rosak mcm mn nak repair ada spare part sama selain mz? beri tunjuk ajar.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: