jump to navigation

The Beauty of The Beast October 14, 2008

Posted by sputera in Gallery.
trackback

Aku nak mengucapkan tahniah kepada owner motor nih kerana mempunyai sebuah motor MZ 125SM yang betul2 lawa. Dengan theme KTMnya, dia berjaya menipu semua org… Hahaha… Kudos to the ownwer… Motor ko mmg lawa…

Kepada owner baru, ko adalah org yang paling bertuah sekali…. Motor cantik!!!!

MZ dengan tema KTM

Memang lawa btul...

Memang lawa btul...

Rim hitam??? Slurrrpp...

Rim hitam??? Slurrrpp...

Taillight nih aku percaya berasal dari model KTM EXC... Lawa siot...

Taillight nih aku percaya berasal dari model KTM EXC... Lawa siot...

Untuk pengetahuan, motor nih untuk dijual dengan harga RM6600. Sesiapa yang berminat boleh hubungi Nasry 0175581730/0124530148 dan lokasi nih di belah Utara, Kangar-lor Star.

Maklumat lanjut boleh check kat http://www.mudah.com.my/vi/1273509.htm?ca=11_s

Advertisements

Comments»

1. nasry - October 19, 2008

terima kasih kerana msukkan mtr ni kat forum korang.mtr ni x jual lagi.semua tel jer tanya,x dak yg bersungguh2.tapi kalau x dak pun x pa sebab aku gembira dpt kenal korang semua kat forum ni.kami kat sini(perlis) team mz pun ramai gak.harap2 korang sudi la join dgn kami..

2. cucudatok - December 3, 2008

Buat tuan yg punya motor, tolonglah cerita gimana proses penukaran motor tuan ini, sy sungguh kagum dgn hasilnya. Sekian, wassalam.

3. Jai Bentong - January 4, 2009

caya lah, lawa tu..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: