jump to navigation

MZ 125 Member’s Gallery September 4, 2008

Posted by sputera in Gallery, Make Over.
trackback

Berikut merupakan koleksi beberapa owner MZ 125 SM/SX yang telah di ‘make up’ dengan design yang amat menarik.

Layan……………………

Advertisements

Comments»

1. Jay - September 20, 2008

The Pandan…….. Troooppppeeerrrrrrrs………………

2. Kam - September 23, 2008

Well done! Very good website and very informative for MZ riders. Keep up the good work!

3. lala - December 26, 2008

hallooooo

4. ucop - March 26, 2009

hai kawan!aku usop agak berminat nak dapatkan motor nie tapi aku tak tau kos(harga + alat ganti)mudah ke nak dapatkan semua itu,,lagi ada yang kata motor ini tak elok…betul ke???,

aku memang minat giler moto ini…bleh bagi pendapat…

5. amir - October 6, 2009

ade moto mcm ni yg nk jual x…!!!
dlm 3k or 5k….


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: